2020 Elite Online Entry Form

Once you have submitted the form you will be redirected to pay your deposit or entry fee

1.  LIABILTY RELEASE.  IN SIGNING THIS OFFICIAL ENTRY FORM, I HEREBY AGREE TO BE BOUND BY AND COMPLY WITH ALL WEBB OUTDOORS TOURNAMENT RULES AND REGULATIONS.  I EXPRESSLY ASSUME ALL RISKS ASSOCIATED WITH THE TOURNAMENT AND HEREBY RELEASE WEBB OUTDOORS, ITS OFFICERS, EMPLOYEES, SPONSORS, AND HOSTS FROM ANY AND ALL DAMAGES, CLAIMS, DEMANDS, COSTS OF EXPENSES RELATING TO INJURY OF ANY PERSONS OR DAMAGE TO ANY PROPERTY WHICH I MAY SUSTAIN OR WHICH I MAY CAUSE BY REASON OF PARTICIPATING IN OR CONNECTION WITH THE 2020 TOURNAMENT SEASON.

I HEREBY GRANT WEBB OUTDOORS, THE UNCONDITIONAL RIGHT TO USE MY NAME, STILL PICTURES, VOICE, PHOTOGRAPHIC LIKENESS AND BIOGRAPHICAL INFORMATION IN CONNECTION WITH VIDEO/AUDIO PRODUCTIONS, PROMOTIONS AND/OR ARTICLES AND PRESS RELEASES.  I UNDERSTAND THAT I SHALL NOT BE ENTITLED TO RECEIVE ANY MONIES, ROYALTIES, OR OTHER COMPENSATION IN CONNECTION WITH SUCH USE.

2.BOATERS ARE REQUIRED TO PROVIDE PROOF OF $100,000 LIABILITY INSURANCE TO WEBB OUTDOORS OFFICERS PRIOR TO THE TOURNAMENT. FAILURE TO PROVIDE PROOF OF INSURANCE WILL RESULT IN DISQUALIFICATION FROM THE TOURNAMENT. (See FAQ for how to submit proof of insurance)

3.  I AFFIRM I HAVE READ, UNDERSTAND AND WILL ABIDE BY ALL RULES OF WEBB OUTDOORS TOURNAMENTS. I FURTHER UNDERSTAND THAT VIOLATION OF ANY RULE CAN RESULT IN DISQUALIFICATION FROM THE TOURNAMENT.

It’s our policy in regards to postponing tournaments due to weather that the decision will be made on the Wednesday before the event.
We would also try to announce a tentative new date. If this does happen your entry will be moved to the rescheduled date unless you contact us to move it to a different event or you would like a refund. Our first priority is your safety.